"Baat het niet, dan schaadt het niet"

De werkwijze van De BesparingsPartner verloopt heel transparant en word hieronder beschreven.

1. Verzamelen Deelnemers

U schrijft uw bedrijf in als deelnemer voor de collectieve inkoop.

2. Onderhandelingen

Namens de deelnemers onderhandelt De BesparingsPartner over aantrekkelijkere voorwaarden met de leveranciers.

3. Presentatie Aanbod

Het beste aanbod wordt uitgebracht aan de deelnemende bedrijven.

4. Na Uitdrukkelijk Akkoord

Wanneer wij u het winnende aanbod toesturen nemen wij binnen enkele dagen nogmaals contact met u op om de nodige vragen te beantwoorden. Na uw uitdrukkelijke akkoord zullen wij de overeenkomst voor u in orde maken en hoeft u verder niets te doen.
Om een collectief te kunnen vormen verzamelt De BesparingsPartner eerst deelnemers die willen besparen op producten en/of diensten die zij afnemen. Deze deelnemers dienen aan De BesparingsPartner een machtiging af te geven. Deze machtiging verplicht u tot niets en is 6 rondes geldig. Na deze 6 rondes vervalt de machtiging automatisch.

De machtiging staat namelijk voor:
• Het namens u onderhandelen over tarieven;
• Het opvragen van desbetreffende contractgegevens (vb. het opvragen van een bepaald verbruik bij de huidige leverancier).
• Bij akkoord de machtiging overhandigen aan de desbetreffende leverancier.

De participerende deelnemers worden samengevoegd in een collectief. Dit collectief wordt op haar beurt voorgesteld aan verscheidene leveranciers. De leverancier met het beste bod en goede voorwaarden wordt voorgesteld aan de deelnemers.
Nadat iedere deelnemer van het collectief het bod heeft ontvangen, wordt er opnieuw contact gezocht door De BesparingsPartner.

De BesparingsPartner zal het bod uitvoerig met u doornemen en al uw vragen betreffende het bod beantwoorden. Als u tevreden bent met het bod en de dienstverlening van De BesparingsPartner, dan beslist u op dat moment of u het bod accepteert of niet. Zolang u geen duidelijk akkoord geeft, gebeurt er niets en komt er dus niets tot stand.
U heeft tenslotte de touwtjes in handen.